-15% στο Gomez Club

Εγγραφείτε στο  GomezClub και λάβετε έκπτωση 15% σε νέα προϊόντα με την πρώτη αγορά και -5% σε εκπτωτικά μοντέλα από την πρώτη αγορά. Η συμμετοχή στο Elite Gomez Club Shopping Club προσφέρει και άλλα προνόμια.

Δωρεάν Αποστολή

Οι αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gomez είναι απλές και ασφαλείς. Στέλνουμε παραγγελίες εντός 24 ωρών από μια αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών εντελώς δωρεάν, υπό την προϋπόθεση ότι η παραγγελία σας υπερβαίνει την αξία των 69 EUR.

Λίστα επιθυμιών
Εξυπηρέτηση πελατών

Μέθοδοι πληρωμής

Εάν επιλέξετε προπληρωμή, η πληρωμή για τα αγαθά που αγοράσατε πρέπει να γίνει αμέσως κατά τη διαδικασία αγοράς - διαφορετικά το σύστημα θα ακυρώσει αυτόματα την παραγγελία. Για να επιστρέψετε στη διαδικασία αγοράς, πρέπει να κάνετε ξανά την παραγγελία, π.χ. δημιουργώντας το καλάθι χρησιμοποιώντας τον διαθέσιμο σύνδεσμο στην καρτέλα ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ στο προφίλ του χρήστη.

Πιστωτική κάρτα

Πιστωτική κάρτα

Το Przelewy24/Six Payments είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε μια άμεση ηλεκτρονική μεταφορά. Αυτό το σύστημα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας: PCI Complient και McAffe Secure.

PayPal

PayPal

Το PayPal σάς επιτρέπει να στέλνετε άμεσα online πληρωμές χρησιμοποιώντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας, την πιστωτική σας κάρτα ή άλλες πηγές. Με ένα κλικ μπορείτε να κάνετε ασφαλείς πληρωμές. Χάρη στο PayPal, δεν χρειάζεται να εισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια αγορά

Αντικαταβολή

	Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε για παραγγελίες στο κατάστημά μας όταν συλλέγετε το πακέτο από τον ταχυμεταφορέα.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ: