• FINAL SALE
   WOMEN | MEN | KIDS

 •   -15% στο Gomez Club

 •   Δωρεάν Αποστολή

Επιστροφή προϊόντων

Φόρμα απόσυρσης

Φόρμα απόσυρσης

Συμπληρώστε τη φόρμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση που υπάρχει στον ιστότοπό μας.

Για περαιτέρω ερωτήσεις μπορείτε να εποικοινωνήσετε με: 

ΓΡΑΜΜΉ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ:
+30 21 1234 4550

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL:
[email protected]
 
Μπορείτε υποβάλετε την απόσυρση σας από τη σύμβαση/συμβόλαιοonline ή να προετοιμάσετε μια δήλωση απόσυρσης μόνοι σας.

 

Πακετάρισμα

Πακετάρισμα

Για να απλοποιήσουμε την εργασία σας, έχουμε προσαρμόσει τη συσκευασία για επαναποστολή. Τοποθετήστε τα αντικείμενα που θα επιστραφούν στο κουτί, επισυνάψτε τη φόρμα απόσυρσης και, εάν είναι δυνατόν, αντίγραφο της απόδειξης. Κλείστε το πακέτο.

Παρακαλούμε την αφαίρεση όλων των ετικετών που τυχών φέρει.  Η παραμονή μιας παλιότερης ετικέτας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την παράταση της διαδικασίας επιστροφής ή την απώλεια του δέματος.

Απόσυρση από τη σύμβαση

Απόσυρση από τη σύμβαση

Στείλτε το πακέτο επιστροφής σας στο:

Packeta International97260382Geniki Taxydromiki hub ThessalonikiEsoteriki Periferiaki (Internal Ring Road)Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou54628 Thessaloniki

Επιστροφή αποστολής

Επιστροφή αποστολής

Η αποστολή πρέπει να πληρωθεί. Τα δέματα με αντικαταβολή θα σας σταλούν πίσω και η επιστροφή δεν θα πραγματοποιηθεί. Μην παραδώσετε το πακέτο αυτοπροσώπως - πρέπει να σταλεί, κατά προτίμηση με συστημένη αλληλογραφία που επιτρέπει την παρακολούθηση. Από τη διεύθυνση που παρέχεται, το πακέτο θα προωθηθεί στο Gomez

 

Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων

Αφού λάβετε τη δήλωση απόσυρσης από τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που κάνατε για την πληρωμή της παραγγελίας ή στον τραπεζικό λογαριασμό, εάν συμφωνείτε. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 14 εργάσιμες ημέρες.

Βάσει του άρθρου 16(e) της Οδηγίας 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 25.10.2011, και Σύμφωνα με το περιεχόμενο του άρθρου 38 παρ. 1 εδ. 5 του Νόμου της 30ης Μαΐου 2014, όπως έχει τροποποιηθεί, για τα Δικαιώματα των Καταναλωτών, το δικαίωμα του καταναλωτή να αποσύρει τη σύμβαση για λόγους υγιεινής δεν ισχύει για προϊόντα που αγοράζονται από το διαδικτυακό κατάστημα Gomez στην κατηγορία εσωρούχων, συμπεριλαμβανομένων: (σουτιέν, κορμάκια, νυχτικά, σλιπ, κάλτσες, πιτζάμες, καλσόν και ρόμπες), στην κατηγορία ρούχων συμπεριλαμβανομένων των μαγιό, στην κατηγορία αθλητικών συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εσωρούχων.

 

 1. Τα αγαθά που αγοράστηκαν μπορούν να επιστραφούν το αργότερο εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αποστολής. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα δεν πρέπει να φέρουν σημάδια χρήσης, πρέπει να είναι άθικτα και να έχουν όλες τις αυθεντικές ετικέτες.
 2. Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή με δύο τρόπους:
 1. Χρησιμοποιώντας τη διαθέσιμη ηλεκτρονική φόρμα:
  1. Για συνδεδεμένους πελάτες στο -> ΕΔΩ
  2. Για πελάτες που δεν έχουν συνδεθεί στο -> ΕΔΩ
 2. Χρησιμοποιώντας το έντυπο ανάληψης που επισυνάπτεται στην αποστολή. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε τη φόρμα. Διαθέσιμο για λήψη στο ΕΔΩ
 1. Συμπληρώστε τη φόρμα με το προϊόν που θα επιστραφεί με σαφή σήμανση και τον λόγο της επιστροφής. Εισαγάγετε επίσης τον αριθμό λογαριασμού για την επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο εγγραφής IBAN. Μπορείτε επίσης να δώσετε έναν άλλο αριθμό λογαριασμού (από τον οποίο δεν πραγματοποιήθηκε η αγορά), μαζί με το όνομα του κατόχου του λογαριασμού.
 2. Επισυνάψτε τη φόρμα επιστροφής στο πακέτο μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα Για αποστολή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο κουτί Gomez στο οποίο εστάλη η παραγγελία. Η αφαίρεση της προστασίας από την ταινία κόλλας μέσα στο κουτί θα επιτρέψει την ασφάλεια της συσκευασίας ξανά.
 3. Τοποθετήστε την ακριβή διεύθυνση επιστροφής που αναφέρεται παρακάτω στο κουτί. Μπορεί να είναι χειρόγραφο ή τυπωμένο.

Packeta International
97260382

Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki
Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road)
Thesi Dialogis OSE – Parodos Sof.Venizelou
54628 Thessaloniki

 1. Η επιστροφή πρέπει να γίνει με συστημένη αλληλογραφία ή με courier με δικά σας έξοδα. Δώστε προσοχή στην παραλαβή της επιβεβαίωσης των ταχυδρομικών τελών με έναν αριθμό που θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε μόνοι σας το πακέτο. Χάρη σε αυτό, θα έχετε την εγγύηση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στο σημείο παραλαβής.
 2. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση επιστροφών μέσω ταχυδρομείου, δεν δεχόμαστε αποστολές που αποστέλλονται με έξοδα του παραλήπτη ή με αντικαταβολή, δεν καλύπτουμε επίσης τα έξοδα αποστολής. Τα δέματα που αποστέλλονται με αυτόν τον τρόπο θα επιστραφούν στον αποστολέα. Ταυτόχρονα, η περίοδος των 14 ημερών κατά την οποία μπορεί να γίνει η επιστροφή θα διαρκέσει περισσότερο, κάτι που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την υπέρβασή του.
 3. Αφού το πακέτο φτάσει στη διεύθυνση που υποδεικνύεται, τα εμπορεύματα θα ανακατευθυνθούν στα κεντρικά γραφεία της Gomez με δικά μας έξοδα. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, γεγονός που μπορεί να παρατείνει τον χρόνο αποδοχής και επεξεργασίας της επιστροφής, και συνεπώς - την επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, παρακαλώ κατανοήστε, καθώς η διαδικασία εφοδιαστικής που σχεδιάζεται με αυτόν τον τρόπο έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί το κόστος σας και να διευκολύνει τη μεταφορά.
 4. Μετά την αποδοχή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων, θα επαληθευτεί. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την αποδοχή της επιστροφής στη διεύθυνση e-mail από την οποία έγινε η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά από θετική επαλήθευση της κατάστασης των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων εντός 14 ημερών το πολύ από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην έδρα της Gomez (όχι από τη στιγμή που θα στείλετε το πακέτο επιστροφής).

 

 

 

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ: