•   -15% στο Gomez Club

  •   Δωρεάν Αποστολή

Μποτάκια – εμπνεύσεις για Εκείνη

Με επίπεδη σόλα, κόθορνο και τακούνι. Στην κλασική, κομψή ή ροκ έκδοση, τα μποτάκια ταιριάζουν τόσο για καθημερινά, όσο και για μοναδικά και τολμηρά ντυσίματα, επίσης για ειδικές περιστάσεις. Φοριούνται κάθε εποχή – με σορτς, φούστες, φορέματα midi και maxi, καθώς και με παντελόνια – μπορεί να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον στοιχείο σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Οι κυρίες που προτιμούν τα σύνολα σε στυλ streetwear ή Glam Rock θα βρουν στα μποτάκια πολλές εμπνεύσεις.

Μποτάκια – επισκόπηση προϊόντων Gomez

Τα μποτάκια δεν είναι μόνο σταθερά, επίπεδα, κλασικά παπούτσια που φτάνουν σε ύψος πάνω από τον αστράγαλο. Στην προσφορά της Gomez για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 θα βρείτε επίσης μποτάκια τύπου: biker, cowgirl, μποτάκια με κόθορνο, χοντρό τακούνι ή με στιλέτο. Διατίθενται μποτάκια σε μαύρο, καφέ και γκρι χρώμα, καθώς και με μοτίβα και απλικέ. Τα μποτάκια διαθέτουν πρωτότυπες διακοσμήσεις και λεπτομέρειες: λουριά, πόρπες, αλυσίδες και ραφές. Κλασικά μποτάκια προσφέρουν οι Twin-Set, Michael Kors, Calvin Klein,Liu Jo και Tommy Hilfiger.

Κομψά ψηλοτάκουνα μοντέλα προσφέρουν οι Casadei, Elisabetta Franchi και Furla σε μοναδικό χρώμα κονιάκ και κλασικό μαύρο. Μποτάκια με χοντρό τακούνι διαθέτουν μεταξύ άλλων οι Tory Burch και Le Silla - εκ των οποίων διακοσμημένα με καπιτονέ και λεπτομέρειες με το μονόγραμμα της μάρκας. Η Versace Jeans Couture για τη σεζόν FW21 προσελκύει την προσοχή με την πλούσια της διακόσμηση και την μεγάλη γκάμα χρωμάτων με μεταλλικό εφέ.