• ΜΈΧΡΙ -40% | ΚΩΔΙΚΌΣ: LOVE23

    Περισσότερα
  • FINAL SALE ΈΩΣ -70% ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ!
     WOMEN | MEN | KIDS

  •   -15% στο Gomez Club

  •   Δωρεάν Αποστολή

Angus Cloud - ο πρεσβευτής της Polo Ralph Lauren

Ο Angus Cloud, γνωστός από τη σειρά Euphoria, έγινε ο πρεσβευτής της Polo Ralph Lauren. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο του Φέζκο στη σειρά του HBO είναι το πρόσωπο των νέων αρωμάτων της επωνυμίας – Polo Green, Polo Blue και Polo Red.

Ο Cloud συμμετείχε στην καμπάνια όχι μόνο λόγω της δημοτικότητάς του. Ο πρόεδρος Ralph Lauren Fragrances εντυπωσιάστηκε με το διαχρονικό στυλ του ηθοποιού και εκτίμησε την αυθεντικότητα της ιστορίας του σχετικά με την μάρκα. Όπως αποδείχθηκε, ο Cloud ήταν θαυμαστής της Polo Ralph Lauren από τα παιδικά του χρόνια – στην καμπάνια αναφέρει πώς ανακάλυψε τον κόσμο της Polo και πως ερωτεύτηκε τα πουκάμισα με το χαρακτηριστικό logo, δηλαδή έναν αναβάτη πάνω σε ένα άλογο. Παραδέχτηκε ότι σε μικρότερη ηλικία αγόραζε ρούχα κυρίως από καταστήματα με μεταχειρισμένα και όταν έβρισκε οτιδήποτε με το αλογάκι Polo, αμέσως το αγόραζε. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι η γκαρνταρόμπα του αποτελείται κυρίως από πουκάμισα Polo Ralph Lauren και δεν φορούσε εδώ και μήνες ούτε ένα t-shirt – έτσι ξεκίνησε η δημιουργία μιας μεγάλης συλλογής.

Οι δημιουργοί του σήριαλ Euphoria δεν μπορούσαν να μείνουν αδιάφοροι μπροστά στο πάθος του ηθοποιού. Η αγάπη του για το Polo μεταφέρθηκε στο περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας του χαρακτήρα της σειράς Φέζκο, ο οποίος φοράει πουκάμισα Polo Ralph Lauren σε πολλές σκηνές. Στην καμπάνια του αρώματος Polo Ralph Lauren, ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε με ένα γαλάζιο πουκάμισο τύπου oxford, κλασική γραβάτα, πράσινο-καφέ μπουφάν μπέιζμπολ και μπεζ παντελόνι της μάρκας. Η τελευταία συλλογή Polo Ralph Lauren είναι τώρα διαθέσιμη στο κατάστημα Gomez!